Pride försenad så byte av match har skett.

Gårdagens rek satt med hyfsad marginal och vi fortsätter jaga polletter. Kvartsfinal mellan två lag som ofta fokuserar på sin firepower än taktik som många östeuropeiska tier 2-3 lag där ett lag har sett starkare ut och kommer troligtvis också gå vinnande ur den här striden.

QBF har en väldigt stor map-pool vilket menas med att man kan tekniskt sett spela bra på alla kartor och det gör i en bäst av 1 att man kan se vilka motståndarna är starkast på och helt enkelt banna dem. Bortsett från det har QBF fått två nya ryska talanger som ser intressanta ut och när jag följt dem så ser man att firepower finns där.

Med drygt en veckas förberedelse så har laget troligtvis spelat in sig bra och vet vilka positioner man ska spela och ett ess i rockarmen kan vara för QBF att man har en väldigt bra duo som är mer än kapabel att köra AWP genom då Waterfallz och Fanat Rocka och sen tre bra riflers runt omkring kommer göra att de blir svårstoppade.

Motståndet är en kombination av länder från öst som bara verkar spela mer på skojsidan och vill inte komma nånstans mer seriöst och det har jag sett när jag kollat på dem själv. Mycket slarv och det kommer kosta mot ett lag som QBF.

Därför spelas 2. (-3.5) till 1.83 hos bet365 .




This is the stats tab
This is the post tip