Kvällens rek blir på FaZe som på sistone haft problem i laget och man har försökt hitta problemen genom att byta roller i laget. Speciellt taktik på T-sidorna som varit fruktansvärda. CT-sidan vet vi hur bra FaZe kan vara för man har så mycket firepower. Bland den bästa i hela världen.

Nu senast hade man väldigt bra T-sida mot AGO på Train och det verkar ändå vara lite positivt i det annars kaotiska FaZe. Då ledde man med 12-3 i halvtid och vann enkelt 16-3. Nu är det dags för Train igen mot annat motstånd. Tror på jämnare match men samma slutskede. FaZe vinner Komfortabelt.

LDLC har Train som näst sämsta karta och den är enligt statistiken väldigt CT-sidad och det gör för FaZe att man kan låta sina sjärnspelare prestera som det ska göra. LDLC kommer få det väldigt svårt på T-sidan att hitta luckor och sen får vi se om FaZe fortsätter vara bra på T-sidan eller om det bara va en match. Kollat några matcher på FaZe på Train och måste säga att man har sina basic taktiker på T-sidan vilket kommer hjälpa laget att komma till bra positioner.

Tror detta blir ett one sided game där FaZe vinner komfortabelt då man känner sig trygga på Train. 16-7 FaZe?

Detta är match 1 av 2 i ECS Season 6 Europe.

1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip