Organisationen Fnatic har sedan tidigare haft ett akademi lag som inte visade sig gå så bra för. Nu har man hittat ett nytt och det kanske kommer vara ett lag att hålla ögonen på i lägre nivåer samtidigt som motståndarna inte visat så mycket med den nya femman.

Dessa fem har spelat ett tag med varandra och valde att fortsätta, nu när Fnatic har plockat upp dem så lär man vilja ta allt mer seriöst och det ska man nog, tagit full pott i vinster förutom två. Båda dessa kom mot formstarka Euronics. Nu ska man möta ett lag som nyss bytt två spelare.

Kollade själv på GameAgents igår när man mötte Imperial. Även om Imperial är ett bättre lag på pappret så blev man överkört med 2-0. Saknade Idé och man såg att det inte var sammanfört lag än. Fnatic A har ett gäng kartor som man redan spelat och sett bra på de flesta. Det kommer gynna Fnatic A eftersom man troligen kommer få en karta man är van och gillar att spela.

Därför spelar jag på det nya Fnatic Academy laget till 1.82 mot ett lag som inte än är sammansvetsad till en enhet och därför inte har någon karta man riktigt tränat på.

This is the stats tab
This is the post tip