ForZe är ett lag som går upp och ner hela tiden. Samtidigt som man kan slå bra lag kan man också vara i helt ur slag och förlora mot lag som man inte ska vara nära på att förlora mot egentligen, men så är CS och därför man älskar att kolla på det.

Ancient är ett relativt nyskapat lag där man fått in riktigt starka spelare. Starkaste namnet på pappret är Draken med ett förflutet i Ninjas in Pyjamas och Disco doplan med ett kort förflutet i Fnatic. Två största svenska lagen. Sistnämnde har också spelat en del med Freddieb i Red Reserve. Ett namn som man inte nämner så ofta men som fått mycket tacksamma ord från andra proffs är unga Plopski så man har skaffat sig ett riktigt starkt lag på pappret. Nu ska man bara spela ihop sig och visa att man kan möta de bättre lagen.

När man möter ett ForZe som är ur slag samtidigt som ForZe inte har sån jättekoll på Ancient kan Ancient kunna styra denna matchen dit dem vill med spelarna man har och därför ser jag bra värde här. Dessa lag förlorade båda öppningsmatchen i denna turnering. Ancient var klart närmare vinsten men ForZe såg blekvita ut när man torskade 2-0 mot Brasilianska Sharks som inte är ett megalag. Förlorade också med 16-5 och 16-10 vilket inte heller spådar gott inför kvällens möte.

Jag tror Ancient går in hårt för den här matchen och därför spelar jag +1.5 på Anicent till 1.70 hos LeoVegas . Går också att lägga lätt på rak vinst på till exempel bet365 som har hela 3.50 på rak vinst Ancient.

This is the stats tab
This is the post tip