Idag hittar vi vår andra match mellan G2 Esports och Flipsid3. Det är en väldigt viktig match eftersom vinnaren av denna match går vidare till PGL Major där det är en hög summa pengar som står på spel.

G2 går in i matchen som stora favoriter och har pressen men de har klarat av pressen på ett bra sätt och vunnit två av två möjliga. Första matchen var mot Immortals (22-20 ot) och andra matchen mot C9 (16-11) medans Flipsid3 har vunnit mot HR och Renegades.

G2 har en bra form som sagt och har på alla positioner en bättre spelare individuellt både med Firepower och gamesense, därför kommer Flipsid3 inte ha en chans i denna match. Det franska proffslaget har spelare som har mycket erfarenhet och med spelare som har varit i sådana här positioner när det är så mycket som står på spel.

G2 kommer göra allt för att vinna denna match och kvalificera sig vidare till PGL Major. Därför spelar vi -5.5 på G2 till 1.90 i odds. men detta spel finns inte på bet365 där det endast finns -4.5 till 1.66 i odds.

This is the stats tab
This is the post tip