Andra dagen i Boston och idag vankas det matcher hela dagen. Igår fick vi se alla lagen och det fanns många intressanta lag/spelare att titta på, några var Vega som slog North med 16-10 på overpass där Hutji var riktigt bra. En annan match som var rolig att se på var G2 - C9 där G2 visade var skåpet ska stå och vann med hela 16-8 och NBK visade att han är en riktigt bra spelare och gick hela 27-13. Idag har jag en match som spelas mellan G2 och Liquid.

G2 gick rakt igenom main qualifier med 3-0 i matcher. Sedan mötte man C9 i första omgången igår och vann med 16-8. Liquid däremot hade det jobbigt i main qualifier och gick vidare på sista platsen för att ett lag som var "legends" inte kunde delta. Liqiud fick möta Big i första matchen ett lag som inte haft de bästa resultaten den senaste tiden. Där vann Liqiud med 16-5.

Innan Main qualifiern så var G2 på ett bootcamp där man gjorde så att g2 stjärnspelare Shox fick en mycket friare roll som igl., just det har varit en nyckel till att det har gått så bra för just G2. Det känns som hela G2 har verkligen hittat formen till dena Majorn. Därför spelar jag 1 -3.5 till 1.80 i odds hos Unibet vill bara tillägga att det är samma odds hos andra bolag också.

This is the stats tab
This is the post tip