Andra reken för idag och här kommer en singelspel. Matchen spelas mellan g2 och vega squadron och är båda lagens första match i denna turnering/qualifer.

G2 är varit bra på sistone med en andra placering på IEM Sydney qualifer som var deras första turnering detta året. Efter turneringen har det varit på en bootcamp och preparerat just för denna qualifern. G2 har spelat 6 matcher 2019 och vunnit 4 av dem man har endast förlorat mot BIG och 3DMAX som man dagen efter slog med 2-0. G2 har alltid varit bra i bo1 och hur en blandning av unga och rutinerade spelare som har varit i sådana här lägen förut.

Vega Squadron där emot har varit med i en turnering innan detta året då kom man 5-6 av 8 lag och man förlorade mot lag som 3dMAx med 2-0 och super jymy. Vega Squadron. Vega har inte den bästa formen och kommer enligt inte vara lika bra som g2. G2 vinner denna matchen och kommer gå igenom till Majorn utan några problem. Senaste gången de möttes vann g2 då var det också samma sits major och qualifer.

Om man vill ha den i en annan lapp kan man även lägga den rak till 1.50 i odds hos bet365 men jag säger att G2 vinner med mer än 4 rundor och därför lägger jag -3.5 till 1.90.



This is the stats tab
This is the post tip