Efter 6 raka rättade rekar så letar jag vidare efter bra spel inom esportvärlden. I dag hittar jag en "winners-match" mellan två lag som vann sin första match i Champions CUP Finals. Matchen spelas mellan Hard Legion och det franska laget G2. Det är säsongens sista turnering för G2 och det har mycket att bevisa.

G2 kommer direkt ifrån en turnering i LA där man fick sin bästa placering efter roster ändringarna där NEXA och Hunter tillkom. Enligt mig själv så ska man inte förlora finalen mot mousesports i LA då Mouse spelade med 2 standings. De har redan tagit nya tag idag då de vann mot BIG i öppnings matchen med 16-12. Man fick även se att G2 har en väldigt bra t sida inferno där man fixade 9 rundor och BIG endast 4. På andra sidan har vi Hard Legion som vann med 16-14 i öppningsmatch mot Spirit. En match som kunde gå åt vilket håll som helst. Det man såg i matchen var att båda lagen var bra i överläge och tog fem rundor i rad och sedan skiftade det till andra laget skulle ta fem rundor i rad. Mot G2 kommer detta inte hålla då om man ska kunna ta en map av G2 måste man kunna överaska och vinna någon force eller eco.

Jag ska även tillägga att Hard Legion har spelat två matcher idag då de mötta ex VP i en bo3 där man vann enkelt men kommer fokuset verkligen hålla uppe för att kunna ta en map av G2? Tre matcher är tufft på en dag.

G2 har mycket på sin sida och de har momentum från Cs_summit och kommer fixa en 2-0 seger mot Hard Legion. Jag spelar därför G2 -1.5 till 2 gånger pengar hos bet365 . Spelet finns även hos Unibet till 1.90.

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2338657/hard-legion-vs-g2-champions-cup-finals

This is the stats tab
This is the post tip