Gårdagen var utbudet väldigt dåligt men idag är det tvärtom. Många matcher i ett flertal online turneringar och har hittat ett par intressanta.

Imperial har för ett tag sen signat Hadji som senast spelade för EnvyUs och Pounh som spelat i ett flertal lag i sitt hemland Litauen. Inte sett mycket av den sistnämnda men Hadji är ett starkt tillskott. Man har haft en veckas "vila" från matcher och har då haft tid att slipa på det nya. Möter nu ett okänt lag från Kazakstan som har två spelare jag sett tidigare i lag. Imperial har spelare som Nexa och Hadji som spelat i stora lag som Renegades och EnvyUs och Imperial har redan fått erfarenheter via hyfsade turnering vinster som till exempel Copenhagen games.

Kort motivering här där man har tydligt starkare spelare samt bättre på alla faktorer och jag kan inte se något annat än en överkörning här för Imperial. Man kommer också ta matchen fullt seriöst genom att det ligger lite i potten och man vill inte att ägarna ska känna sig osäkra om man åker en match man bara ska vinna. Här vinner Imperial enkelt med 2-0 till 1.72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip