Härliga resultat på sistone och därmed fortsätter jag reka ESEA.

Idag tar det polska laget Kinguin emot Endpoint på kartan Overpass. Kartan är bra för båda lagen där Kinguin har litet övertag genom att man är det bättre laget. Stora skillnaden gör väl Minise som är mil bättre än Endpoint:s awper Luzuh och det är en stor faktor på Overpass då kartan är väldigt öppen på många ställen. Väldigt positivt för en bra Awper.

Endpoint har haft det väldigt svårt att vinna på sistone, det även mot sämre lag än de själva och man har inte förlorat stort utan är nära på att vinna oftast så är det väldigt mentalt för spelarna som nu ska försöka slå Kinguin, ett lag som ska vara i toppen av denna säsongen. Kinguin har haft väldigt fina skalper där man lyckas slå lag som Ence, Heroic och Fragsters som ändå är lag som är bakom de bästa lagen.

Lagen har möts en gång innan officiellt på kartan Dust 2 där resultatet blev 16-8 till Kinguin och jag tror det kommer återspegla sig. Man har bättre spelare, bättre taktiker så kan inte se detta gå någon annan väg om man bara ha en okej dag eller bättre. Detta vinner Kinguin med minst 4 rundor. 1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip