Fin gårdag och vi rullar vidare. Idag spelas en match där det är mycket som står på spel och jag tror att favoriten har för stor press för att lyckas här.

Åkte på CLG i premiärmatchen där Misfits visade för mycket nervositet och klarade inte linan. Här ser jag dock ett väldigt komfortabelt Luminosity som lever mycket på sitt aim men som också har blivit väldigt mycket bättre när det kommer till strategi.

Luminosity har visat framfötterna där man igår gav C9 en större match än vad man förväntat sig. Det jag gillar med detta lag är att man vågar ta risker genom att ta agressiva peeks i början av rundor och det kan verkligen överaska CLG.

Det som gör att Luminosity kan störa CLG rejält idag är att all press ligger hos CLG, man kan spela fritt eftersom detta är deras chans att verkligen visa upp sig själva då vinnaren här få spela en match om att komma in till huvud kvalet till den största turneringen som finns inom CS, The Major.

Därför spelas Luminosity +1.5 i karthandikapp till 1.72 hos bet365 men jag anser att även matchoddset på 3.40 kan vara spelvärt. Ser en 60-40 chans till fördel hos Luminosity och om man har tur med kartorna kan detta gå deras väg, helt klart.

This is the stats tab
This is the post tip