Idag hittar vi för första gången en dubbelrek. Fortsättningen av America Minor spelas idag och vi har hittat två favoriter som vi tror kommer vinna enkelt idag. Första matchen är mellan Luminosity och Cloud9 och spelas vid 19.00, andra matchen spelas mellan Immortals och CLG som spelas vid 22.30.

Det är semifinaldags och grupptvåan ur grupp B (Cloud9) möter Grupptvåan ur grupp A (Luminosity). Oddset på denna match är 1.14 på bet365 och det tycker jag är ett rimligt odds. Cloud9 är stora favoriter och är ett bättre lag än Luminosity. Med Shroud och Autimatic i sptesen så blir det svårt för Luminosity att göra någon riktig skada på Cloud9. Man lyckades inte så bra i esl pro league finals som var för en vecka sedan där man endast åkte hem med en vinst, den var för visso mot G2 som vann allt sedan men det var ändå en besvikelse. Så nu är de ute efter revansch och därför så kommer de vinna matchen mot Luminosity. Om man vill har mer i odds går det även bra att spela 1 - 1.5 på denna matchen för 1.57 i odds hos bet365 .

Den andra semifinalen spelas mellan Immortals och CLG. Oddest på bet365 är 1.50 och på Unibet 1.40. Immortals har visat god form och är obesegrade i America Minor. Immortals har fått en ny spelare kNg som har visat bra kunskaper och har kommit in och förstärkt laget mycket. CLG har vunnit två matcher och förlorat en match i denna turneringen. Förlusten kom mot cloud9 med 12-16. Immortals har gått bra och kommer göra allt föra att vinna America Minor och dra hem priset på 50 000 dollar.

Båda lagen är som sagt favoriter och det går bra att spela ed handicap på båda matcherna för högre odds.
Cloud9 W W L L L
Luinosity W W L W L
Immortals W W W L W
CLG W W L W W
Här kan ni se matcherna : https://www.hltv.org/matches/2311439/luminosity-vs-cloud9-americas-minor-pgl-major-krakow-2017
: https://www.hltv.org/matches/2311440/immortals-vs-clg-americas-minor-pgl-major-krakow-2017

This is the stats tab
This is the post tip