Idag är det dags för ett spel på DreamHack Open Atlanta där Misfits tar emot Binary Dragons . Denna match är en elimineringsmatch där vinnare för möta HellRaisers i en match om att gå vidare till slutspelet. Jag tror stenhårt på att Binary Dragons kommer att vinna denna match och avancera vidare i denna turnering.

Misfits har en en väldigt dålig form och har förlorat sina fyra senaste matcher. De har inte fått sitt spel att sitta och har inte fått fram några bra resultat pga av det. Binary Dragons var nära att vinna över kinguin och har gått väldigt starkt framåt detta året till exempel man gick obesegrade genom kvalet till DreamHack Open Atlanta. Med spelare som Đorđe 'DJOXiC' Niciforović och Nemanja 'huNter' Kovač kommer man vinna denna match genom deras firepower, tacs och att man har en mycket bred mappool som gör att de kan spela bra på många mappar.

Jag tror att denna match kommer bli en klar seger för Binary Dragons och därför spelar jag en rak tvåa på denna match om man vill ha mer i odds kan man lägga 2 -1.5 till 4 i odds hos bet365 .

Matchen kan ni titta på här : http://esportlivescore.com/e_351886-binary-dragons-vs-misfits-dreamhack.html

This is the stats tab
This is the post tip