Vitality slutade spela efter man vunnit första halvan på mirage med 13-2 Efter det tog man endast 11 av 32 rundor på en och en halv karta och matchen slutade 2-1 till Vitality. Idag tar vi nya tag och hittar ett spel i matchen NAVI - BIG. Matchen spelas online och är en BO3.

Navi förlorade sin första match sen vinsten i Katowice i Tisdags mot det danska laget North. Det blev aldrig någon jämn match där North gick och vann med 16-10 på båda mapsen och matchen slutade med en övertygande 2-0 vinst till North favör. Denna match var den första onlinematchen Navi hade spelat på mer än två månader och detta var den avgörande faktorn för mig. Idag möter man ett till lag som är likt North nämligen BIG som också är ett bra onlinelag. De vann överraskande mot fnatic i sin första match i denna turnering med 2-1, där man visade upp att online kan man slå många lag.

Jag skulle dra en koppling till space soldiers som kunde slå vilket lag som helst i onlinematcher men när det kommer till lan så kunde man inte vinna någon. Detta gör att det är helt andra förutsättningar och BIG som nu är vana vid att spela online och har gjort det mycket under början av 2020 kommer in i denna match med mycket självförtroende. ö 2.5 maps i denna match är perfekt enligt mig då jag tror att BIG kan ha skrällchans men inte kunna vinna med 2-0 och Navi som nu är rankat enligt HLTV som världens bästa lag och inte kommer vika sig lätt. Därför tror jag att det kommer behövas en tredje map för att kunna bestämma en vinnare mellan dessa två lag.

Jag spelar därför över 2.5 maps till 2.37 ggr pengar hos bet365 .

Liga: ESL Pro League Season 11 Europe.

Följ matchen live : https://www.hltv.org/matches/2340399/natus-vincere-vs-big-esl-pro-league-season-11-europe

Min twitter : https://twitter.com/esport_experten

Min ROI: 116.06.

This is the stats tab
This is the post tip