Fin gårdag med Fnatic slår Liquid 2-0 och man hoppas nu att den svensk CS är tillbaka på högsta nivån. Idag är det semifinal dags i Odense och Fnatic möter Navi, ett Navi som har inlett denna turnering perfekt och gick direkt vidare till semifinalerna via upperbracket.

Denna matchen är Navi favoriter men jag är inte så säker på att det är rätt. Fnatic slog finaltippade laget Liquid igår med hela 2-0 (16-11 16-8) Detta tycker jag var ett styrkebesked från Fnatics och de visade att de är här för att vinna och de är inte rädda för någon. Man spelade riktigt bra på Overpass och jag förväntar mig att det är just den mappen de kommer välja idag mot Navi. Navi åt andra sidan kommer från en vinst mot formsvaga EG som åkte ut igår efter blivit nollade av Mousesports igår. Det känns som att Navi har fått igång alla spelare i sin roster till denna turnering och detta kommer att bli en jämn tillställning. Väljer Fnatic overpass och bannar D2 så kommer de kunna ta en map och det kommer behöva gå till en tredje och sista match för att de ska kunna avgöra vilka som ska gå till final.

Det är ett spel till jag kommer spela på och det kommer att vara ö26.5 rundor på Fnatics mappick till 1.83 gg pengarna, dock måsta du vänta och se vilken av karta ett eller två som blir deras pick.

Därför väljer jag för tredje dagen i rad att spela ö2.5 maps hos bet365 till 2ggr pengarna. Spelet finns hos de flesta betting sidor.

Följ matchen live https://www.hltv.org/matches/2338069/natus-vincere-vs-fnatic-esl-pro-league-season-10-finals
win streak:3

This is the stats tab
This is the post tip