Epicenter startar i början av veckan och jag har hittat ett spel i matchen mellan Navi och Heroic. Matchen spelas i en B03 och är öppningsmatch för båda lagen. Detta är även säsongens sista turnering för teir 1 lagen (top 10).

Navi kommer ifrån en bra insats i ESL pro league där man gick 3-0 i gruppen och man gick vidare direkt till semifinal men där fick man möta ett formstarkt Fnatic och åkte ut med 2-1. Navi gjorde några fina resultat där man vann mot EG med 2-1 och Mibr med 2-0. Jag tror att det gamla Navi är på väg tillbaka till toppen av CS med Gurdian tillbaka och S1mpel som stjärna. Heroic har varit bra på sistone men då har de bara mött lag som inte är i närheten av Navis nivå, senaste man mötte lag som Navi var i ESL Pro League där man åkte ut direkt utan en riktig chans. Heroic är inte på samma nivå som Navi och detta kommer visas från Navi. Det är jag säker på.

Navi är på väg upp och detta kommer man få bevis i denna turnering. Detta är även deras hemmaplan och kommer vilja göra allt för att ta sig vidare till slutspelet, till arenan. Jag spelar därför Navi -1.5 hos Unibet till 1.90 ggr pengarna.

Nu hoppas vi på att vi kan sätta 6 raka speltipset.

Länk till matchen: https://www.hltv.org/matches/2338294/natus-vincere-vs-heroic-epicenter-2019


This is the stats tab
This is the post tip