Andra veckan i Blast och jag har hittat tillbaka till proffs cs efter Januariuppehållet. Idag hittar jag ett spel på första matchen i grupp B där Navi möter Vitality. Detta spelat hittade jag efter jag tittade på ICE challenge som spelades i veckan.

Där såg jag ett Navi som gick rakt i genom gruppen och semifinalen utan att möta ett top 10 lag. Sedan i finalen mötte man Mause där man åkte på stryk direkt med 3-1 i maps. Detta gör att ser ett bra spel på Vitality då de är ett lag med världens bästa spelare ZyvOo enligt HLTV top 20 list 2019. Navi har även en ny spelare med i laget (Perfecto) som kommer ifrån CIS laget Syman. Vitality slutade året där man gick och vann Epicenter 2019, där man även slog Navi med 2-1. Vitality kommer från en bootcamp där man har praccat och spelat ihop laget inför den nya säsongen och kommer vilja starta på bästa sätt.

Jag tror att Vitality kommer vara mycket bättre än vad Navi kommer vara, Navi kommer från en förlust igår och idag ska e spela en ny turnering krafterna kan vara slut och Vitality kommer in och ska spela sin första match. Jag spelar därför 2 till 1.66 hos bet365 .

Följ matchen https://www.hltv.org/matches/2339098/natus-vincere-vs-vitality-blast-premier-spring-series-2020

This is the stats tab
This is the post tip