Nästan inga matcher alls idag på CS fronten men det finns ett spel som vi tror starkt på det är en 2 till 1.66 i odds på matchen mellan Nexus och Imperial.

Imperial är ett nystartat lag som startade bara för två månader sen. De har fått det att funka bra och de har gått hela vägen upp till 51 plats på världsrankingen. Med Simeon 'dream3r' Ganev i fronten drar han laget framåt mot stora vinster och han kommer bli en av faktorerna att Imperial vinner. Men dock får han inte vara med på Valve sponsrade turneringar pga att han har en VAC ban sen tidigare. Imperial har som sagt bra form och har vunnit 4 av 5 av de senaste matcherna de har spelat.

Nexus stjärnspelare Cosmin-Mihai 'cosmeeeN' Butuc har nyligen blivit köpt av Epsilon som håller på att skapa ett lag som har stora planer inför framtiden. Detta gör att Nexus behöver leta efter en ny spelare eller ta in en Standin och detta kan göra att det blir svårare att kommunicera med varandra. Eftersom det är så viktigt att kunna göra det bra.

Detta kommer göra att Imperial har en stor fördel i detta mötet och detta är en av faktorerna som kommer att göra att Imperial tar en vinst och kommer vinna denna turneringen.


This is the stats tab
This is the post tip