North visade LDLC varför Mirage är en sån dålig karta för dem och vann även om det blev jämnare än vad jag trodde. Idag har vi ett NiP som verkligen inte har visat formen Online men hopppas man kan vända trenden idag och ta en vinst idag på Train mot BIG till ett fint odds. 1.94 hos Betsson , Betsafe eller Nordicbet .

Det som kommer göra skillnaden i detta spel är T-sidan. I Big:s matcher på Train har man sett ett oerhört advantage till CT och det kanske är att man inte är riktigt där individuellt och därför har den försvarande sidan mycket större chans att vinna. NiP stängde mot världens bästa lag och vann till slut med 16-7 på just kartan Train. Imponerande sett till resten av veckans matcher. Anledningen att man fick såna stora siffror mot Astralis var just T-sidan. Snabb fart, bra lagspel och man lät sina sjärnor skina vilket näst intill alla kan göra på det laget.

NiP vänder sin dystra form till en vinst här på Train och därför läggs raka vinsten på NiP till ändå 1.94 hos Betsson . Lycka till vid rygg.

Detta är match 2 vid start runt 18.05

This is the stats tab
This is the post tip