Igår satte vi en av två och vi letar vidare idag. Idag har jag hittat en match som spelas mellan North och Complexity där det är en avgörande match för North då de kan gå vidare och en match som inte betyder lika mycket för Complexity då de redan inte kan gå vidare i och med att de förlorade igår mot NAVI.

North tog en tung 2-0 seger mot BIG igår. Man såg otroligt fina ut på inferno där man vann övertygande och sedan på overtime på vertigo. Gade visade upp bra form och gick hela 69-39 i KD detta är något som spelade stor roll i matchen igår då han var den som tog de avgörande killsen i de avgörande rundorna. Man spelade fint både som ett lag och med den vinsten har man allt att spela om idag då man kan överaska och gå vidare från gruppspelet.

På andra sidan har vi Complexity som lyckades igår antistratta en hel map på Inferno mot NAVI och vann den första mappen med 16-14 efter det fallerade allt och Navi tog hem de resterande två mappsen, och Compelxity chanser att ta sig vidare försvann. Detta tror jag har en avgörande faktor i denna match att North har som sagt allt att spel för och kommer gå in till 100% för att försöka fixa en vinst. En annan anledning som kan spelas in är att North sitter och spelar tillsammans i Danmark som om du vore ett vanligt gruppspel till skillnad från Complexity som sitter på olika platser i hela Europa och spelar.

Speltips CS:GO - ESL Pro League:
Jag spelar därför North rak 1 till 2.10 ggr pengar hos bet365

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2340404/north-vs-complexity-esl-pro-league-season-11-europe

This is the stats tab
This is the post tip