Dagens andra spel börjar samtidigt och det är även det ett överspel och i samma turnering. Pact är laget som är lite underdog här men jag tror man kan slå underifrån, trots det dåliga resultatet på sistone. Flames däremot har haft fin form med många vinster.

Anledningen varför jag tror på överspelet i den här matchen då som utifrån ändå ser lite ensidig ut? Kartvalet förstås.
Enligt logiken ska Flames banna kartan Dust 2 först och främst. Sen har PACT val att välja karta, och Inferno ligger helt öppet. Där är PACT riktigt starka där man har 3/5 vinster senaste månaden. Förlusterna har kommit mot bättre lag men man lyckas tagit 13 rundor i båda matcherna. Flames Inferno? Rätt dålig om jag ska vara ärlig. Man spelar knappt den och när man väl gjort det så har det gått åt pipan nästan varje gång, alltså förlust. Den här kartan ska bara PACT knipa.

Enda negativa att PACT bannar Flames troligtvis bästa karta men det ligger fortfarande öppet för Flames. Man väljer säkert mellan Train och Mirage där man har övertaget.

Skulle tro på en jämn match där PACT har större chans att vinna än vad man tror. Därför kör jag även här ett överspel hos Betsson .

This is the stats tab
This is the post tip