Säkert eftermiddagsspel och ett nattspel har hittats. Matchen är mellan RONIN och SubtLe där vi tror erfarenhet, firepower och dagsform slår taktik.

Till en början har SubtLe väldigt mycket erfarenhet när det kommer till CS och proffsspel där man har Ocean, Dsr och no_one som spelar mycket i Rank S med andra proffs och den sistnämnda har varit på äventyr i Selfless som gick mindre lyckat.

Varit några hektiska månader för no_one som stått utan kontrakt och förflyttades här och där som stand-in men han har allt som krävs för att komma in i SubtLe:s startfemma och spelar idag sin första match med dem. Det är spelaren man ska hålla utkik på, Om man då väljer att vara uppe vid 04:30..

På andra sidan står RONIN, vunnit 3 kartor på de senaste 10, okej statistik mot lag som inte håller sån stor klass. SubtLe har fin form där man vunnit de senaste 5 matcherna, då också utan no_one.

Sedan tidigare har man fått veta att det blir kartan Nuke som spelas och det gör att båda lagen kan förbereda sig hyfsat och det gör att inget lag kommer ha speciellt fördel på taktikfronten. Det jag går på då är att erfarenhet och helt enkelt bättre spelare på SubtLe:S sida och därför spelas raka 2:an hos Unibet till dubbla pengarna.


This is the stats tab
This is the post tip