Dags för ännu en dubbel. Denna gång är det mellan SkitLite - Gux&Friends och ALTERNATE aTTaX - Epsilon.

Matchen mellan SkitLite och Gux&Friends spelas på mappen Nuke. Gux & Friends är ett nytt lag som har erfarenhet i topplag om man blickar tillbaks i tiden men också nya talanger som har stor potential. Gux har sedan tidigare spelat i Fnatic, Percy är mest känd för sina månader i det populära Copenhagen Wolves som senare las ner. Två toppspelare från Turkiet där en är 17 år och som jag anser kommer vara riktigt bra och Pita som nyss blev kickad från Dignitas. Både Pita, mini och woxic är mycket bra just på Nuke och det ger en stor fördel till Gux&Friends. laget SkitLite har endast spelat en match på Nuke förvisso vann man den men jag tror ändå att Gux&Friends kommer vara för bra på nuke och göra så att SkitLite inte har en chans att vinna.

Den andra matchen spelas mellan ALTERNATE aTTaX och Epsilon. Matchen spelas på overpass. Overpass är den mappen där det är svårast att skrälla på det är mycket firepower som behövs och det är just det Epsilon har fått genom att de har värvat tre nya spelare till laget. cosmeeeN, maeVe och smooya alla tre är mycket bra spelare smooya och cosmeeeN är relativt unga spelare (17 och 18år) som är mycket intressanta och har stor potential i sig. i förrgår spelade man just på overpass för första gången med de tre nya nyförvärven och det gick bra då vann man med 16-8 mot Plantkey. ALTERNATE aTTaX har inte spelat overpass på ett bra tag och senaste gången man spelade overpass så har man förlorat 4 stycken macher på rad. Där en var mot Planetkey som Epsilon vann enkelt över.

Detta kommer både Gux&Friends och Epsilon vinna båda kan spela mapparna som de ska spela på mycket bra. om man vill ha mer i odds kan man lägga med handikapp om man vill det är stormöjlighet att det blir kross från båda lagen.

Följ oss på Twitter: esport_experten
Här kan ni följa matcherna: http://esportlivescore.com/e_332326-alternate-attax-vs-epsilon-esea.html
http://esportlivescore.com/e_332322-skitlite-vs-gux-friends-esea.html

This is the stats tab
This is the post tip