Dålig motivation till flera spel och därför har det inte spelats. Idag blir det en liten halv comeback och två spel som jag har mycket förtroende för där båda kommer spela stor roll för framtiden.

PGL Major Qualifier och två lag som ligger på snöret för eliminering. Lagen är Liquid och HellRaisers där förloraren får spela en elimineringsmatch. Som sagt mycket på spel denna match där vinnaren då får en bonus chans att kvalificera sig till själva Majorn.

Var riktigt besviken vad jag såg av båda lagen igår och båda fick en väldans kalldusch och förlorade stort. Liquid gjorde misstaget att spela en av Pentas starkare Kartor, även om matchen kunde blivit jämnare såg man ändå Penta glida iväg med matchen.

HellRaisers därremot hade inte några injektioner på att slå Flipsid3, Såg riktigt svaga ut med trade kills och blev totalt överkörda.

Anser att Liquid har bättre individuella spelare, har fixat ihop en väldigt djup map pool så man kan spela de flesta kartor då det lönar sig väldigt mycket bäst av en och har säkert kollat igenom misstagen från igår så vinner Liquid här och därför spelas raka ettan till 1.80 hos Unibet .



This is the stats tab
This is the post tip