Vitality satt igår och jag tror på dem idag igen. De vann över Navi med 2-0 och visade upp bra form i första matchen efter jul ledigheterna. Matchen spelas mellan VItality och Complexity. En match som jag aldrig trodde jag skulle få se, då Complexity slog världens bästa lag Astralis md 2-0 i går. Astralis stod i 1,06 i odds innan matchen började och ingen trodde på Compelxity.

Denna match är en Upperbracketfinal där laget som vinner går vidare till blast 2020 spring finals. Detta är något med tanke på Atralis set back igår ett måste för Vitality att vinna och gå vidare. Det är sällan man får en sån lätt match i en upperbracketfinal. Vitality vann första matchen igår och har sedan dess kunnat fokusera på Compelxity och hur de spelar. Vitality har allt med sig de har världens bästa spelare mycket bättre firepower och även en bredare mappole. Man kommer kunna ta sig an Compelity enkelt enligt mig vinna denna match med 2-0 till två ggr pengarna. Tittar man på matcherna som Compelxity har spelat innan Astralis matchen så kan man se att man förlorar mot BIG och PACT lag som inte är i närheten av vad Vitality är, igår hade man tur och man hade junnat förberda sig i flera veckor för matchen mot Astrlis men nu har man bara 20 timmar på sig och detta kommer ställa till i Compelitys spel.

Jag hoppas på att kunna sätta nione raka spelet och dörflr spelar jag -1.5 till 2 ggr pengarna hos Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas .

Länk till spelet: https://www. Unibet .se/betting/sports/filter/esports/1006131169
Följ matchen live https://www.hltv.org/matches/2339101/vitality-vs-complexity-blast-premier-spring-series-2020
Min twitter https://twitter.com/esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip