I kväll har jag hittat ett spel på matchen mellan Vitality och Ence. Det är båda lagens andra match i denna onlineturnering där det har varit mycket skrällar.

Vitality vann sina första match med 2-0 över Godsent som gjort det bra på slutet. Det var även första matchen med den nya spelaren Misutaaa han spelade fint och gick totalt 40 kills och hamnade på andra plats i laget efter att RPK storspelat utöver två maps. Vitality såg bra ut mot ett teirtvå-lag och idag möter man ett till och ett lite sämre lag än Godsent.
ENCE förlorade sin först match mot Spirit med 2-0 och man har även fem raka förlusten innan det. Man förlorade Spirits pcik med hela 16-2 och man hade ingen chans. Lite så tror jag att matchen kommer utspela sig idag att Vitality plockar sin map pick enkelt och det blir lite jämnar på ENCEs pick med att Vitality är så mycket bättre som lag med både hur man spelar och firepower plus att man har världens bästa spelare (2019) i laget som inte riktigt har kommit igång i 2020, men får dom igång Zyvoo och får in den nya spelaren i laget fort så kan man vara med och utmana de stora lagen om hela turneringen.

Jag spelar därför Vitality -1.5 till 2.20 ggr pengarna på bet365 man kan även lira på andra bettingbolag men oddset på Kambi-bolagen Unibet LeoVegas och 888sport är endast 1.95.

Mitt facit på Rekatochklart; 28 vinster-17 förluster. ROI: 118.59.

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2340072/vitality-vs-ence-esl-pro-league-season-11-europe

Min Twitter : https://twitter.com/esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip