Under matchuppehåll där man bara lagt tid på träningen så brukar lag komma tillbaka som bäst, såg man nu senast med MiBR vinst i turneringen Zotac där man varit på Bootcamp och direkt såg ut som ett helt nytt lag. Även om turneringen inte håller högsta klass så såg man väldigt starka ut och man sett att träningen har gett resultat. Under veckan kommer man sättas på prov rejält i Stockholm och Dreamhack mot de bästa lagen.

Detta gäller även Windigo i detta fallet. Man har förhoppningsvis fått en liten semester för att sedan direkt sätta sig framför skärmarna för att träna, både på gamla misstag och hitta nya lösningar samt planer.

Flera faktorer som gör att jag tror mycket på Windigo till kvällens match. Även om HAVU har sett starka ut på sistone med vinster mot helt okej lag där de flesta är lag som Windigo slår i vanliga fall. Windigo har sett väldigt mycket utav HAVU:s spel och vad man tänker göra. Även studerat starka och svaga kartor och man har säkert ritat upp en tydlig bild. Laget saknar inte heller spelare med höga kvalitéer. Har Bubble och Victor som spelat länge, med ett internationellt lag så man har mycket att kunna lägga fram på bordet då det kommer till erfarenhet. Under bra ledare kommer också två talanger Shipz och den nyaste Blocker som kan få sin space under ett "koppel" och göra det man är bäst på.

Windigo har säkert längtat till den första matchen och man är heltaggad till den här matchen mot ett motstånd som visat upp sig på sistone men här finns det stor chans att det bryts. Plockar Windigo till 1.65 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip