Konstigt utbud på sistone där jag har haft svårt att motivera vinnare och flera skrällar på sistone som gått 50/50 som tyvärr blivit lost. Idag har jag hittat en lite halvfavorit som ser väldigt bra ut på förhand där motivationen och kartan borde vara ett stort tecken på vinst här.

Tidigare Chrome har inte för längesen hittat en ny organisation som nu är SkitLite. SkitLite gör alltså sin premiärsäsong i Esea och har 1-1 i record. Det som gör att jag lägger favoritpinnen på SkitLite är att dem överraskade förra gången och man såg verkligen att man hade en tydlig spelidé. Det kändes också att man lagt ner väldigt mycket det på just kartan Nuke som spelades för att göra den till en eventuell huvudkartan för SkitLite.

Idag väntas Nuke och mot sämre motstånd. Firepower saknas inte på WySix där man gör motstånd mot lag som till exempel North Academy men Nuke är en karta där taktik och användandet av granater är väldigt viktigt för annars blir detta en ensidig affär och det är det som jag anser kommer hända här.

Därför spelas 2:an med ett litet handikapp på -2.5 hos bet365 till 1.72.

This is the stats tab
This is the post tip