Comebacken blev inte som jag trodde. Efter att LDLC skapade sig själva ett ypperligt läge efter att ha 7-8 i halvtid på den mindre favoriserade sidan visade man upp en av de sämsta CT-sidorna jag sett och man tog BARA en runda. Attax spelare sprang runt lite som man ville och det funkade tydligen.

Först ut för dagen är ett svenskt möte även om Red Reserve har två spelare utanför Sverige så räknad majoriteten av spelare. Väldigt hett möte mellan lagen också genom att Freddieb (Ex- Red Reserve) nu spelar för Galaxy.

Red Reserve har väldigt mycket fire power där det kända är HS och speciellt Scream men även Draken med Awp:n. Där har RR enligt mig stort övertag. Kan se att RR bara springer runt och försöker ta onödiga dueller och inte ha något taktiskt spel men så är inte fallet. Man har en Igl (Hampus) som varit det under en lång tid och det är oftast en som sätter sig själv i skiten för att göra det bättre för laget och speciellt sina stjärnspelare. Litet plus att han har gått fram och tillbaka genom att varit bänkad en lite sväng så han vill absolut visa sig också, inte bara för laget men även till omvärlden. För att lägga till gjorde man en fin skalp genom att vinna mot Pro100 med 2-0 igår.

Här vinner Red Reserve det svenska mötet så börjar vi på vinnarspåret.

I morgon är det också start för Challenger Stage till majorn så håll utkik efter fler spel.


This is the stats tab
This is the post tip