Speltips EuroLeague Basket 2021/22

Speltips EuroLeague Basket 2021/22

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på EuroLeague

Våra experter arbetar stenhård med att hitta de bästa vinklarna inför varje omgång och speldag. Basket är en komplex bettingsport med ofta stora svängningar och man kan aldrig ta ut en seger i förskott så det gäller att veta vad man håller på med då man rekar en här fantastiskt spännande sporten. Vi erbjuder utförliga och vassa analyser och speltips på basket så gott som varje dag under säsong. Allt du behöver göra som läsare är att luta dig tillbaka och ta del av dessa analyser. Helt gratis och utan kostnad.

Bäst speltips för EuroLeague i basket

Som enda svenskspråkiga sajt har Rekatochklart nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på bettingbranschens egen gala EGR Operator Awards i London. Dessutom hela fem gånger! Du kan därför vara säker på att du får de bästa speltipsen och oddsen på EuroLeague och andra basketligor här hos oss. Våra experter lämnar inget åt slumpen. Vem gör flest poäng, vilket lag täcker handikappet, vilken spelare blir utfoulad först me mera. Våra skribenter har koll på allt.

Vilka är de största basketligorna?

Vilka är nu de största basketligorna? Störst och populärast av alla är NBA i Nordamerika som innehåller mestadels amerikanska lag. NBA är outstanding i världen vad gäller popularitet och vi erbjuder speltips på NBA varje matchdag. Näst störst av de inhemska ligorna är spanska ACB-ligan. Tätt följd av grekiska A1 eller GBL ligan, den argentinska ligan, italienska Lega Basket Serie A och den turkiska högsta-divisionen. Sedan finns det även stora internationella turneringar och ligor som FIBA World Cup, nämnda turnering och exempelvis EuroCup.

Betting tips på Euro League

Basket är den fjärde största bettingsporten på den svenska marknaden. Det är därför naturligt att alla sidor för information och rekar erbjuder analyser inför varje omgång av ett flertal populära basketdivisioner. Dessa analyser publiceras normalt samma morgon som matcherna spelas. Ibland som rekar men även i bloggform. Vår skribent Basketbet är den person som mestadels tippar europeisk basket på vår sajt. Han har koll på alla lagen från Spanien, Italien, Frankrike, Turkiet, Grekland, Tyskland och så vidare.

Europa League basket 

Söker man efter den här turneringen brukar förvirringen ofta vara stor sett till vad den egentligen heter. Ofta förväxlas den med Europa League i fotboll. I alla fall namnmässigt men ingenting kunde vara mer fel. Ska den jämföras med någonting är det i så fall Champions League. Det officiella namnet på turneringen är EuroLeague. Ihopskrivet som ett ord och med stort E och stort L. En turnering för de bästa lagen från de största länderna och de bästa inhemska ligorna i Europa.

Vilket lag vinner EuroLeague 2021/22?

Rent teoretiskt sett vinner det lag som vinner Final Four som spelas på våren varje år. Det lag som går segrande ur Final Four kan titulera sig europeiska klubbmästare i basket. Det är det näst största som går att vinna i basketvärlden för klubblag. De bästa spanska lagen som Barcelona och Real Madrid brukar tillhöra favoriterna att vinna EuroLeague och den här säsongen är inget undantag. De utmanas i första hand av lag från Ryssland, Turkiet och Italien. Välkända namn och klubbar som CSKA Moskva, Fenerbahce, Anadolu Efes och Milano. Andra klubbar från andra länder som är konkurrenskraftiga är israeliska Maccabi Tel Aviv, grekiska Panathinaikos och Olympiacos samt tyska Bayern Munchen och Alba Berlin.

Vilket spelbolag har högst odds på basket?

Det spelbolag som har högst odds på basket, och även andra sporter, beror på vilken marknad och vilken turnering du föredrar. Vissa bolag är bättre på vissa marknader medan andra bra bettingsidor har högre odds på särskilda ligor och matchdagar. Tyvärr finns det inget exakt facit för det här utan det gäller att prova sig fram och testa så många olika sidor som möjligt. En annan sak att ta hänsyn till är om det gäller odds på basket före matchstart eller under tiden då matcherna spelas. Så kallad livebetting eller liveodds.

Spelbolag som live streamar EuroLeague

En fantastisk nyhet de senaste åren har varit livestreaming av sport via ditt bettingkonto. De största spelbolagen med svensk licens streamar över hundratusen matcher och event live varje år och basket är inget undantag. Allt du behöver göra är att logga in på ditt konto och antingen lägga ett spel 24 timmar innan matchen eller helt enkelt ha pengar på ditt spelkonto. Då kan du se massor av matcher från Euro League och andra ligor och sporter utan ytterligare kostnad direkt i din mobil, laptop, dator eller surfplatta. Vem behöver längre ett TV-abonnemang?

Bästa bonusarna för EuroLeague

En anledning till att testa många olika bettingsidor är att du oftast som ny kund får ett generöst välkomsterbjudande. Det finns många olika typer av bettingbonusar för nya kunder. Exempelvis insättningsbonusar där du dubblar eller tripplar din första insättning, gratisspel, vinstboost eller riskfria bets. Vi rekommenderar dig därför att testa så många bolag som möjligt och därmed ta del av så många bonusar som möjligt för att hitta den sajt som passar dig och ditt bettande allra bäst. Du kan läsa mer i vår guide för de bästa betting bonusarna för Euro League, basket och övriga sporter.