Milan tar emot Genoa i cupen på torsdagen.
Mitt speltips: Giroud gör mål i matchen. Lucky Sports , finns även till bra odds på Bethard eller andra SB Tech-bolag. Den lite djärve kan se vad Milan vinna + Giroud gör mål ger som Bet builder, för om han nätar har Milan toppchans att vinna här.

Brukar inte rekommendera spel på målskyttar så ofta då jag tycker det är en svår marknad att hitta värde på. Men den här gången tycker jag det finns ett case.

Mina tankar om den här matchen är rätt enkla:
- Zlatan är avstängd pga det röda kortet han drog på sig mot Inter i förra årets cup. Pioli:
“Yes. Ibra will not be there, it’s a shame because we are missing an important replacement during the match".
Det är ju inte sällan som fransmannen och Zlatan byter av varandra. Med andra ord finns läge för Giroud att spela en större del av matchen än han brukar. Normalt blir han ju utbytt eller inbytt, här finns bra chanser på 90 minuter.

- I övrigt verkar Milan spela starkt lag utifrån vad som är tillgängligt (har ju spelare skadade och på Afcon). Pioli har aviserat bästa möjliga startelva utifrån nuvarande trupp:

Maignan; Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo; Tonali, Krunic; Saelemaekers, Maldini, Rebic; Giroud.

- Genoa plockade in Shevchenko före jul. Ukrainaren har inte lyft bottenlaget. Senast förlust hemma mot Spezia. Det är en match de bara måste ta poäng i om det ka bli nytt kontrakt. Börjar bli otäckt långt upp. Med tanke på det utsatta läget i tabellen tror jag Genoa fokuserar på ligan snarare än cupen.

- I ligan har Genoa släppt in 39 mål på 21 matcher. Ligger i botten vad gäller expected goals against, så de har ett av de sämre försvaren i ligan helt klart.

Giroud må vara lite till åren, men han har fortfarande ett bra målsnitt. Och har en bra förmåga att komma till avslut. Jag kan se Milan göra 2-3 mål i den här matchen och lyckas de med det bör Giroud vara en av målskyttarna, han är den som ska avsluta anfallen i den här elvan. Efter att ha följt Giroud i hans karriär vet jag inte hur många gånger jag sett honom imponera i den här typen av matcher; hemma mot lite sämre motstånd.

Passande uppgift för Giroud här och 2.15 känns klart bra.

Speltips: Giroud gör mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip