Serie A återstartar med en fin match när Milan tar emot Roma.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på Roma. Spelet sitter om Roma undviker förlust. Lucky Sports .

Jag har gått emot Milan en del den här säsongen då jag tycker att de har en tendens att överskattas av marknaden. Ibland har det gett utdelning, ibland har de ändå vunnit. För de har under ett par säsonger haft en förmåga att få med sig fler poäng än de förtjänat över tid sett till hur spelet sett ut. Sett till underliggande statistik har de tagit runt 10 poäng fler än de "borde" ha gjort den här säsongen. Sånt där brukar jämna ut sig.

Dras också fortsatt med en del avbräck:
Kessie är iväg på afrikanska, precis som Bennacer. Kjaer är som bekant långtidsskadad. Även om Kessie ryktas bort tycker jag han är en nyckelspelare för Milan alltjämt, vilket även Kjaer är. Avbräck.

Tänkbart lag:
Maignan,
Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernandez
Tonali, Bakayoko
Messias, Diaz, Saelemaekers
Zlatan

Mourinho-Roma blandar och ger minst sagt. Kan slå Atalanta borta med 4-1 men även tappa poäng mot vilket lag som helst känns det som. Även Roma har ett par gubbar iväg i Afrika, men känns inte som lika tunga avbräck som det gör för Milan. Mourinho sa på presskonferensen inför matchen att det i stort sett bara är Spinazzola som saknas.

När allt klaffar tycker jag Roma är ett kapabelt lag som kan stå upp mot de flesta i Serie A.

Alltid svårt att veta exakt vart lagen står efter ett break. Men i min bok skiljer det inga mil mellan de här lagen och när nu Milan har ett par avbräck tror jag Roma har hygglig poängchans här.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip