Milan tar emot Sassuolo på söndagen.
Mitt speltips blir specialaren: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål i matchen. Bethard .

Ett favoritspel på just Milans matcher senaste säsongerna. Har inträffat i sju av deras matcher att båda lagen gjort mål och det blivit över 2,5. Gjort mål i alla ligamatcher den här säsongen.

Även Sassuolo är ett målglatt lag. Tio av 13 ligamatcher har gått över 2,5 mål, vilket är flest i serien. Samtliga tio har varit matcher där bägge lagen gjort mål dessutom. Det inkluderar matcher mot Atalanta, Roma, Juve och Inter. Så visst kan de göra mål på Milan här. Har ett par-tre vassa spelare med Berardi i spetsen. Spelar en positiv fotboll och bakom toppgiganterna är de ett av lagen som skapar mest målchanser.

Milan matchas hårt för dagen. Fio borta förra helgen och ny tuff bortamatch mot Atlético Madrid i onsdags. Bra prestation där och viktig seger. Men bara tre vilodagar inklusive lite resande. Bortafajt mot Genoa i veckan som kommer. Finns förutsättningarna för en maxprestation här med tanke på det? Dragits med en del skador också i säsongsupptakten, så en del spelare har matchats hårt. Har ju även en del nyckelspelare som är lite äldre och kanske inte kan rada upp maxinsatser i match efter match. Verkar få tillbaka keepern Maignan efter skada, men det bör inte påverka så mycket.

BLGM + ö2,5 har inträffat i de tre senaste inbördes matcherna. Behöver ju inte betyda att det gör det igen, men negativt är det inte. Tycker alla förutsättningarna finns för en ny match där Sassuolo gör mål, vilket de gjort i nästan alla matcher hittills, inklusive flera mot topplagen. Milan gör i stort sett alltid mål och inte stannar vi på 1-1? Tycker det här spelet känns jättefint på förhand och 1.90 känns lite i överkant.

Tänkbara elvor:
Maignan; Florenzi, Kjaer, Tomori, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic.

Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Lopez, Magnanelli; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca.

2-1, 2-2, 1-2, 3-1 eller liknande?

This is the stats tab
This is the post tip