Omgång 9 av den Australiensiska A-League avslutas på Coopers Stadium där Adelaide United tar emot Western Sydney Wanderers. Hemmalaget är det bättre laget på alla sätt och vis, men har på sistone tappat formen något. Dock så brukar Adelaide trivas bra mot Wanderers, som kommer till matchen utan sin första målvakt. Här har Adelaide alla förutsättningar till att återigen hitta formen och jag är övertygad om att de vinner denna match, där marknaden erbjuder nästan dubbla pengar.

Efter bara åtta spelade omgångar befinner sig Adelaide i mitten av tabellen. De började säsongen bra men har på de två senaste matcherna haft lite bekymmer, främst med målskyttet. De har två förluster i rad mot Melbourne Victory och Melbourne City, så de är redan nu piskade att vinna för att börja plocka poäng. På hemmaplan är Adelaide starka och mot Wanderers har Adelaide på de fem senaste matcherna vunnit tre gånger och spelat två gånger oavgjort. Så här har matcherna slutat:

A-League: 15/4, 2018
Wanderers 2 - 3 Adelaide

A-League: 10/1, 2018
Wanderers 1- 1 Adelaide

A-League: 26/11, 2017
Adelaide 2 - 0 Wanderers

FFA-Cupen: 24/10, 2017
Wanderers 1- 2 Adelaide

A-League: 15/4, 2017
Adelaide 2 - 2 Wanderers

Chansen är stor att det blir målrikt även i denna match, då Wanderers har ytterligare ett stort bekymmer. I den senaste matchen, hemma mot tabell trean Sydney FC, så hade Wanderers 1 - 0 innan målvakten Vedran Janjetovic fick ett direkt rött kort. Tjugo minuter senare hade inhopparen, Danijel Nizic, släppt in ett kvitteringsmål, precis innan halvtidspaus. Innan matchen var över släppte Danijel Nizic in tre mål totalt i sin första ligamatch för i år.

Även om Wanderers fick spela med en man kort mestadels av matchen så såg det inte stabilt ut. Det skapades ingenting när de väl hade bollen. Det kommer inte bli bättre när Wanderers åker iväg utan sin ordinarie målvakt, med ett dåligt försvar och en usel form - där laget är trea från slutet. Det enda som talar för Wanderers del är att även Adelaide inte har den bästa formen för tillfället. Däremot hade Adelaide lite mer bollinnehav i sin förlustmatch och fler skott än motståndare, så Adelaide är på gång.

I mitt tycke är det långt ifrån 50-50 huruvida Adelaide ska vinna denna match på hemmaplan, med tanke på förutsättningarna. Adelaide är en klar favorit, enligt mig, som dessutom inte brukar ha några större problem mot Wanderers. Precis som den inbördes statistiken visar oss ska Adelaide vinna ett sådant möte minst tre gånger på fem försök. Det ger oss oddset 1,60. När marknaden erbjuder nästan dubbla pengar finner jag ett värde och lägger ett spel till 1,95 i odds hos Rizk .

Hoppas ingen har missat att Rizk är en partner hos Rekatochklart.
Nya spelare får 100% bonus, upp till 1000 kronor.
Alltså, sätter man in 1000 kronor så får man 2000 kronor att spela för via Rekatochklarts länkar.

Bonuskrav?
Välkomstbonusen (insättning + bonus) för odds måste omsättas 5 gånger på minimum odds 1,80.
---

Preliminär startelva Adelaide: Paul Izzo, Michael Marrone, Jordan Elsey, Michael Jakobsen, Scott Galloway, Isaias, Vince Lia, Nikola Mileusnic, Ken Ilso, Craig Goodwin & Ben Halloran.

Preliminär startelva Wanderers: Danijel Nizic, Josh Risdon, Patrick Ziegler, Brendan Hamill, Tarek Elrich, Keanu Baccus, Jordan O'Doherty, Jaushua Sotirio, Alexander Baumjohann, Bruce Kamau & Oriol Riera.
---

This is the stats tab
This is the post tip