Spelar Örebro SK med insatsen tillbaka vid oavgjort mot AFC Eskilstuna. Örebro asian 0.

Tycker nykomlingen AFC blivit väl stora favoriter här. De har visserligen imponerat i cupspelet där de gått till final. Inledde även Allsvenskan starkt med att slå IFK Göteborg med 3-1. Därefter blev Sirius för svåra (3-2). Men jag tycker inte segern mot IFK Göteborg ska överskattas:
- Blåvitt var bättre fram till 1-0. Ett självförtroendefattigt IFK säckade ihop efter det.

I måndagens match mot Sirius saknades Gustav Jarl (skadad) och Felix Michel. Michel är nu tillbaka, men Jarl saknas på nytt precis som målvakten Ole Söderberg och Robert Åstedt.

Örebro har fått en bedrövlig start på säsongen. Åkte ur gruppspelet i Svenska Cupen och står på noll gjorda, fyra insläppta och noll poäng. Insatsen mot Djurgården i måndags var inte bra. DIF är starka i år, men Örebro såg ut som ett juniorlag. Detta trots ett lag som på pappret känns okej:
Prodell och Strandberg ska vara bra strikers på den här nivån. Rogic och Mårtensson är dugliga mittfältare. Gerzic är gammal, men borde ha tillräcklig rutin och smartness för att göra ett jobb fortfarande. Har ett bra truppläge där i stort sett bara Martin Broberg saknas.

Tycker AFC hajpats väl mycket och blivit för stora favortier. Örebro är sannerligen inget allsvenskt topplag, men de har en rutinerad trupp som borde kunna rejält mycket bättre än de visade mot Djurgården. Tror Örebro kan få en rätt passande matchbild som underdogs. Samarbetet mellan Prodell och Strandberg borde vara bättre efter att Carlos fått lite mer träning med laget. Min känsla är att det här blir jämnare än vad oddsen säger.

Speltips: 2 asian hcp 0 - odds 2.15 bet365

This is the stats tab
This is the post tip