SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Klassikermöte väntar på söndagen när Göteborg gästar AIK.
Mitt speltips blir en rövare: 0-0 som rätt resultat i första halvlek.
Odds 2.62 hos bet365 .

Hittas under 1:a/2:a Halvlek - Rätt Resultat i Halvtid.

Den som vill ha ett mer normalt spel kan testa under 2,5 mål till 1.60-1.65.

Tror det här blir en tajt match. AIK saknar med stor sannoliket Bahoui, vilket är en offensiv försvagning. Har haft flera spelare iväg på landslagsspel (Lustig, Kahl, Abraham, Seb Larsson och Sigthorsson) så har inte kunnat gnugga på med en startelva under uppehållet. Lär vara lite ringrostigt. Sedan Norling sparkades har AIK lagt om spelet och framför allt styrt upp försvarsspelet. Släppt in två mål på sex matcher - vilket är väldigt starkt. Har väl inte rosat marknaden offensivt direkt - ingen av Goitom/Sigthorsson känns särskilt bra för dagen exempelvis.

Blåvitt saknar Aiesh. Rolle Nilsson har inte spelat honom sedan han tillträdde, men ändå ett offensivt alternativ mindre. Positivt dock att Söder och Kharaishvili är med i truppen igen efter längre skadeperioder. Den duon har varit rejält saknad och för mig är det uppenbart att en stor del av förklaringen till Blåvitts svaga säsong är att dessa båda saknats. Tror dock inte att bägge startar här efter att ha varit borta så länge. Har annars Bjärsmyr, Erlingmark, Johansson och Wernbloom tillgängliga - förväntar mig att alla fyra startar i en fysisk stark elva. Ska sägas att även Alhassan Yusuf saknas pga avstängning.

Blåvitt ligger fortfarande skrynkligt till i tabellen. Bara tre poäng ner till kvalplats. Tydligt att Rolle Nilssons uppdrag varit att säkra kontraktet till varje pris. Poyas process är utbytt mot riskminimering, längre bollar och hårt jobb. Tror inte de kommer till Friends med ambitonen att bjuda upp till en hawaii-match.

Friends förresten - låt oss se vilket skick gräsmattan är i. Har ju som bekant varit uselt och svårspelad många gånger tidigare, nu är vi inne i andra halvan av oktober...

Jag tror på mycket kamp och närkampsspel. Känslan är att det inte kommer krylla av målchanser inledningsvis. Under 0,5 mål eller 0-0 som rätt resultat i första halvlek känns om ett bra spel. Jag tror starkt på att lagen kommer riskminimera sig fram i en mållös första halvlek.

This is the stats tab
This is the post tip