Karlstad åker till huvudstaden och närmare bestämt till Solnahallen för att möta hemmalaget för dagen AIK.

Jag spelade precis samma spel i AIKs match i helgen då Helsingborg kom på besök. Det mötet slutade 9-8. Så nu hoppas jag på en repris från i helgen.

AIKs tre matcher:

AIK-Linköping 7-4
Falun-AIK 17-2
AIK-Helsingborg 9-8

Skrev om laget i helgen och det har inte hänt så mycket förutom att man då spelat en match. Man vann den i en match som man ledde hela tiden. Man hade några bollar upp i slutet och chanser att avgöra men i Solnahallen går det fort och Helsingborg kunde istället kontra in några mål och det blev en väldigt dramatisk sista minut. AIK har ett ostabilt lag så här i början av säsongen. Offensiven absolut inget fel på. Hagberg, Kanebjörk med flera gör mycket poäng men många nya i defensiven och känns inte helt ihop spelade än.

Karlstads matcher:

Karlstad-Team Thoréngruppen 7-6 sd
Höllviken-Karlstad 6-3
Karlstad-Sirius 3-3
Växjö-Karlstad 9-7

Började med en seger efter sudden där man bodde vunnit. Ligger näst sist och det har inte sett fläckfritt ut för att vara snäll. Man är långt ifrån nöjda. Det är inga på pappret jättebra motståndare man mött. Två nykomlingar och Sirius som jag tror kommer hålla till i botten. Växjö är väl inte något att säga om på bortaplan men det höjer ju inte självförtroendet att förlora. Nu senast gjorde man 7 mål framåt och där hänger man med sina motståndare. Bröderna Colling, Kevin Björkström och även Vestlund är några av dom som gör poäng i matcherna.

Lagen kommer från matcher med 17 respektive 16 mål i deras matcher från helgen och nu möts man i Solnahallen där det brukar gå snabbt och bli målglatt.

Jag spelar Ö10,5 mål @1.72 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip