En av seriens största överraskningar Sirius ska till huvudstaden och ta sig an AIK i omgång åtta av Allsvenskan.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål till 1.91 gånger degen på 888sport .

AIK har fått en tung start på säsongen och ligger på en elfte plats med åtta inspelade poäng. Senast mötte man Helsingborg på bortaplan, Helsingborg som hade två poäng inför den matchen, AIK åkte på en tuff 2-0 förlust. Det man märkte av den matchen var att framförallt AIK försvaret inte fungerade och framförallt på första målet är markeringsspelet under all kritik. Offensiven har dock fungerat bättre än defensiven och man har gjort mål i alla matcher förutom två, vilket är två bortmatcher.

Sirius har som sagt fått en pang start på denna säsongen och Rydström har verkligen fått till spelet hos Uppsala laget. Laget har på de sju första omgångarna spelat ihop 12 poäng vilket placerar dem på en stark fjärde plats. Senaste lirade man borta mot förhandstippade topplaget Hammarby där man spelade 0-0 på bortaplan. Laget spelar en fin anfallsfotboll med mycket bollinnehav och passningar framåt vilket är riktigt kul att kolla på och man skapar även chanser via detta spel vilket lett till 10 mål än så länge denna säsong.

Detta är en viktig match för AIK för att man inte ska hamna allt för långt ner i tabellen och tappa på de andra topplagen, även Sirius vill fortsätta på sin fina inledningen och vinna. Denna säsongen ser jag att båda dessa lagens större styrka är deras offensiv och att man har det tuffare defensivt speciellt AIK. Med två offensivt bättre lag och mindre bra försvarande tror jag på målrik match, därför blir mitt speltips båda lagen gör mål till 1.91 på 888sport . Sirius har i 4 av sina 5 senaste matcher spelat i en match där båda lagen gör mål, medans AIK har gjort de i 3 av sina 5 senaste.

This is the stats tab
This is the post tip