Det väntas bli en öppen match, precis som alltid nuförtiden med Valencia, när de reser till Mendizorroza för att ta sig an Deportivo Alaves i den spanska La Liga. Valencia stod upp bra mot de regerande mästarna senast och vann med stora siffror. Alaves själva har rest sig och börjat spela allt bättre, så de är fullt kapabla att utmana om samtliga poäng. Båda lagen är sylvassa i sina offensiv, medan defensiven fortsätter att läcka. Så chansen är stor att vi får se mål i matchen från båda sidorna.

Efter nio spelade omgångar har Alaves vunnit två, kryssat tre och förlorat fyra av sina ligamatcher den här säsongen. Totalt har de därmed nio poäng och ligger på en 15:e plats i tabellen. Formen är fin där Alaves är obesegrade i deras tre senaste ligamatcher och detta är mycket tack vare att målproduktionen har kommit igång. I samtliga dessa matcher mot Valladolid, Barcelona och Levante har Alaves gjort mål. Det var en måltorka tidigare under säsongen men nu har Alaves löst upp denna knut.

Trots att Valencia har gjort sig av med en massa stjärnor på grund av ekonomiska bekymmer har de stått upp bra inledningsvis. Det har blivit fyra förluster, två kryss och tre segrar hittills. Det positiva är att Valencia har nätat i alla matcher utom förlustmatchen mot Real Betis. Målformen är stekhet med två mål mot Getafe och senast blev det 4 - 1 hemma mot Real Madrid. Carlos Soler gjorde ett hattrick då, samt att det finns andra spelare som börjar ta plats och höja sina prestationer.

På bortaplan har Valencia problem, med tre förluster på fyra matcher, men däremot har de nätat i samtliga dessa matcher. Alaves har mittfältarna Burgui (Corona), Édgar Méndez (avstängd) och Pons Riera Pere (skadad) borta till denna match. I Valencia är det bara målvakten Jasper Cillessen som dras med en muskelskada, men Jaume Doménech har vaktat målet denna säsong. Detta blir ett jämt möte där det finns en stor sannolikhet att båda lagen gör minst ett varsitt mål i matchen.

Speltips Alaves - Valencia:
Båda lag gör mål - odds 2.00 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Florian Lejeune, Victor Laguardia, Ximo Navarro, Luis Rioja, Rodrigo Andres Battaglia, Tomas Pina, Jota Peleteiro, Joselu & Lucas Pérez.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Hugo Guillamón, Jose Gaya, Carlos Soler, Kang-in Lee, Uros Racic, Yunus Musah, Denis Cheryshev & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip