bet365 livestreamar matchen.

Omgång 33 i den spanska La Liga inleds på Estadio de Mendizorroza där Alaves tar emot Valladolid. Marknaden har hemmalaget Alaves som en favorit till strax över dubbla pengar, men jag är helt oenig om detta, eftersom Alaves har två nyckelspelare borta i försvaret, samt ingen vinst på fyra senaste matchen och är allmänt svaga på hemmaplan. Valladolid krigar om varje poäng i bottenstriden för att stanna kvar i La Liga så de kommer att ge allt för att åka härifrån med en eller tre poäng.

Efter slutsignalerna i den spanska La Liga så intervjuas alltid en spelare från varje lag, där de får kommentera matchen. Alaves anfallare Jonathan Calleri sade följande efter 1 - 2 förlusten borta mot Espanyol.
"Problemet med Alaves var att vi sov i första halvleken. Så har vi gjort i många matcher nu. Det vi behöver göra är samma som vi gjorde i början av säsongen, alltså, vara vakna från start och prestera från första minuten".

Ja, detta var löst översatt av mig. Men poängen kommer fram och jag kan inte annat än hålla med Calleri. Alaves gjorde en seg start som ledde till ett insläppt mål. Därefter steppade Alaves upp och hade ett antal målchanser innan pausvilan - som de inte satte. I stället kom ett självmål direkt i andra halvleken. Calleri reducerade och gjorde därmed sitt fjärde mål på fem matcher. Alaves hade två skott utanför mål i slutet av matchen men fick se sig besegrade. Rättvis seger till Espanyol.

Vänsterbacken Ruben Duarte och mittbacken Victor Laguardia drog på sig gula kort, vilket innebär att de missar matchen hemma mot Valladolid. Det är två stora avbräck på två spelare som har spelat nästan alla matcher denna säsong. De kommer att saknas givetvis. Därutöver har Alaves en bedrövlig statistik på hemmaplan, där de endast vinner cirka 1/3 av sina matcher i La Liga. Härnäst tar de emot ett hungrigt lag som är i desperat behov av poäng.

Valladolid är trea från slutat i tabellen och därmed på en nedflyttningsplats. Ovanför sig i tabellen har de Celta Vigo, Levante, Villarreal och Girona, som bara har några få (1 till 3) poäng fler i tabellen. Valladolid ägde matchen hemma mot Getafe och var på väg mot en viktig seger, innan domaren blåste straff på övertid och Getafe kvitterade till slutresultatet 2 - 2.

Mot Getafe, som är tabellfemman och som har tre pålitliga målgörare i sina anfallare, hade ändå Valladolid ett bollinnehav på 70 % och var väldigt kreativa i offensiva. Det var glädjande att se att båda Valladolids anfallare Enes Unal och Sergi Guardiola gjorde ett varsitt mål. Mot formsvaga Alaves, som inte alls har varit så framgångsrika i offensiven, utom Calleri, och som kommer till mötet med fyra raka matcher utan vinst, blir det ännu lättare för Valladolid att plocka poäng, i mitt tycke.

Därmed ser jag ingen anledning till att Alaves ska kunna vinna detta möte nästan varannan gång, utan det blir i princip ett öppet möte, som kan sluta hursomhelst. Marknaden erbjuder hela 1,81 i odds på att Valladolid tar åtminstone en poäng, genom att matchen slutar oavgjort eller att Valladolid tar en seger och det finner jag ett värde i, så klart.

Så jag lägger ett spel på 2 asian hcp 0,5 (X2) i matchen.

Själva oddset 1,81 på X2 i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Alaves:
Fernando Pacheco, Martin Aguirregabiria, Guillermo Maripan, Rodrigo Ely, Adrian Marin, Takashi Inui, Manu Garcia, Tomas Pina, Jony, Jonathan Calleri & John Guidetti.

Bekräftad startelva - Valladolid:
Yoel, Nacho Martinez, Fernando Calero, Kiko Olivas, Antonito, Oscar Plano, Joaquin Fernandez, Borja, Keko, Enes Unal & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip