I en helspansk vänskapsmatch ställs Segunda Division laget Albacete mot Rayo Majadahonda som håller till i Segunda Division B, alltså, tredje divisionen. Förutom att det skiljer en hel division mellan lagen så är det också en klasskillnad. Förförra säsongen spelade båda lagen i den spanska andraligan. Albacete vann då hemmamötet med 1 - 0 och sedan även bortamötet med 3 - 2. Det året också Rayo Majadahonda ut. Förra säsongen lyckades de inte heller att ta sig tillbaka till Segunda Division.

Albacete gjorde en stark avslutning med två raka vinster mot Zaragoza hemma med 4 - 1 och sedan Cadiz borta med 1 - 0. Det är inga skitlag som Albacete slog, med tanke på att dessa kom på en tredje respektive andra plats i tabellen. Albacete har ett starkt lag, där vissa spelare skulle platsa i La Liga. Till denna säsong har La Liga lag som Valencia, Betis och Alaves bland annat lånat ut några tjugoåringar till Albacete för att få mer speltid, så laget har förstärkas under den korta vilan under försäsongen.

Rayo Majadahonda har inte kunnat resa sig sedan utgången från den andra divisionen. Det har inte heller skjutits in några resurser. De avslutade sin grupp på en sjätteplats innan Covid 19 slog till och sedan dess har de inte spelat någon tävlingsmatch. Det var i början av mars månad och nu är det september, så spelarna är verkligen ringrostiga. Att möta ett stabilt Segunda Division, som de dessutom tidigare har haft svårt mot, blir verkligen ingen lätt första träningsmatch för denna säsong.

Då Albacete har en bättre spelare på samtliga positioner på och utanför planen, samt att Rayo Majadahonda inte har spelat fotboll på bra längre, ska Albacete vinna detta möte minst två gånger på tre försök. Därmed blir det ett spel på en rak Albacete seger.

Speltips Albacete - Rayo Majadahonda:
1 - odds 1.70 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip