Hamréns Island åker till Albanien för en småjobbig bortamatch på tisdagen.
Mitt speltips: Över 2 mål asian. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt två mål. Vinst på tre eler fler mål. Finns till bra odds hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Jämn grupp! Frankrike, Turkiet och Island har slagit varandra. Alla står på 4-0-1 i tabellrad och därmed tolv poäng var. Albanien ligger sex poäng bakom och måste därmed vinna här för att EM-drömmen ska leva vidare i det här kvalspelet. Det ger ett intressant utgångsläge för ett överspel i den här matchen tycker jag.

Vi vet från tiden som svensk förbundskapten att Hamréns lag sällan har det mest stabila försvarsspelet. Släppte in 13 mål på fyra Nations League-matcher. I det här kvalet har de släppt in mål mot såväl Frankrike som Turkiet. Visserligen nollor mot Andorra samt i hemmamatcherna mot Albanien och Moldavien - men det överskattar inte jag. Att möta Albanien på bortaplan är en klart tuffare uppgift. Hemmalaget har ett par-tre spelare från helt okej klubbadresser. Islands defensiv leds också fortfarande av snart 37-årige Kari Arnason. Visst är han rutinerad, men knappast särskilt hög klass längre.

Offensivt är Island rätt vassa. Gylfi Sigurdssons fötter, MFF-Traustason, Burnleys Guðmunds­son, Bajenbekantingen Kjartansson och de fasta situationerna som är bra vapen.

Tycker den här mållinan är alldeles för låg för att inte syna med tanke på utgångsläget inför matchen. Ett rätt så offensivt skickligt Island mot ett hemmalag som måste gå all in för seger. Pengarna tillbaka på två mål känns som en bra livrem.

This is the stats tab
This is the post tip