Algeriet mot Guinea i åttondelsfinal av Afrikanska mästerskapen.

Vägen till åttondelen

Algeriet - Kenya 2-0
Algeriet - Senegal 1-0
Algeriet - Tanzania 3-0

Guinea - Madagaskar 2-2
Guinea - Nigeria 0-1
Guinea - Burundi 2-0

Algeriet vidare som gruppetta med stabila 6-0 i målskillnad. Före Senegal och Kenya. Tanzania sist.
I just matchen mot Tanzania kunde Algeriet rotera spelare och ändå vinna med 3-0 inför den här matchen. Det kan visa sig värdefullt både här och längre fram. Guinea tog sig vidare som grupptrea i en grupp där man kom efter Nigeria och Madagaskar. Segraren här möter segraren mellan Mali och Elfenbenskusten i kvarten.

Samtidigt som Algeriet kunde gå för halv maskin och ändå vinna så krigade Guinea sig vidare med 2-0 mot Burundi. Guinea får klara sig utan Naby Keitas tjänster. Algeriet har flera spelare man känner igen som Mahrez och Feghouli. Det känns helt klart som att Algeriet ska vara favorit här och bör vara laget som tar sig vidare till kvarten.

Jag tror vi får se ett Algeriet som får äga matchen och gå för det. Om de lyckas, ja det borde man. Men Afrikanska mästerskapet är lurigt och vi har fått se skrällar som när Benin slog ut Marocko här om dagen. Jag tror att vi får se en del kort i matchen och det räcker med fyra. Speciellt möjligt när det är vinna eller försvinna.

Preliminära elvor (Whoscored)

Algeriet (4-1-4-1) M'Bolhi - Atal, Mandi, Benlamri, Bensabaini - Guedioura - Mahrez, Bennacer, Feghouli, Belaili - Bounedjah

Guinea (4-2-3-1) Koné - Dyrestam, Seka, Falette, Sylla - Diawara, Cissé - Yattara, Kamano, Traore - Kaba

Out: Keita

SPELTIPS
Jag spelar över 3,5 kort till 1.95 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip