Med Allsvenskan runt hörnet publicerar jag här några långtidsspel jag tycker är bra. Vet att åsikterna går isär gällande långtidsspel, personligen gillar jag dem som en extra krydda under säsongen.

Kommer fylla på med spel allt eftersom fram till premiären. Senast tillagda spel kommer finnas underst.

1) Degerfors att släppa in flest mål, @ 4.0 hos Betsson eller Nordicbet . Samma markand finns under Godbitar -> Ljugarbänken specialer på samma bolag till 5.0, så spela helst den marknaden om du kan.

Kommentar: Förutom nykomlingarna är Degerfors oddsfavoriter på den här marknaden. Lennartssons Helsingborg räknar jag kommer uppträda rätt defensivt och försiktigt, så mellan dessa båda håller jag Degerfors som favorit att släppa in flest. Av det jag sett på försäongen har Degerfors fortsatt sitt ambitiösa spel de kanske inte riktigt har allsvensk kvalitét för, så de tappar boll i farliga lägen. Har ju pratat att de vill spela så och det var vad laget gjorde i Allsvenskan i fjol. Den spelstilen gör att laget lätt kan släppa in fyra-fem mål i vissa matcher mot topplagen. Bara Östersund hade högre expected goals against-summa i fjol så att det ”bara” blev 51 insläppta var en överprestation eller lite tur.

2) Jeremejeff under 12,5 mål, @ 1.72 på Unibet , LeoVegas eller Expekt

Kommentar: Haft en stökig försäsong med skador. Kommer knappast in i Allsvenskan med toppform om han är spelklar. Han har aldrig gjort 13 mål eller fler i Allsvenskan på åtta säsongsförsök. I fjol spelade han i stort sett varje match utan att bli skadad och nådde elva mål som straffskytt. Högmos Häcken känns inte som en av de bästa upplagorna Jeremejeff spelat i och jag ser inte laget ösa in mål den här säsongen. Därför känns det här som ett bra spel även om han är straffskytt.

3) Hammarby topp fyra, @ 2.20 hos Nordicbet eller Betsson

Kommentar: Tycker Bajen sett bra ut i cupen. Nu är de klara för final och kan därmed få Europaspel, vilket möjligen hade påverkat deras allsvenska spel negativt. Tror ändå de är bra nog för att slå sig in som ett topp fyra-lag den här säsongen. Tycker de har en bra truppbredd och Jesper Jansson har öppnat för att värva in en-två spetsspelare till den här säsongen. Publiken tillbaka från start håller jag som ett jätteplus för Bajens del. Enda frågetecknet jag ser i truppen är målvaktspositionen som oroar lite. Men med Sadiku som inspelad defensiv mittfältare tror jag defensiven kommer bli bättre överlag. AIK, DIF och Malmö såklart rättmätiga topp tre-favoriter. Bakom dessa finns Elfsborg och Bajen, men där håller jag Hammarby som något bättre på förhand. Lagen bakom tror jag inte är stabila nog för att sluta topp fyra sett över 30 omgångar.


4) Antonsson flest mål i Värnamo, @ 2.0 LeoVegas , Unibet eller Expekt .
Kommentar: Meriterat nyförvärv som är den som ska leda laget. Hade en tuff säsong i HBK i fjol men skapade mängder av målchanser. Håller han sig bara skadefri större delen av säsongen har jag svårt att se vem som ska hota honom i Värnamo. Han har tagit straffar tidigare i karriären och det är inte otänkbart att han tar dem även i år igen även om jag inte ska svära på det.

TV: 14 miljoner extra på Stryktipset - bästa spikarna och dragen!




This is the stats tab
This is the post tip