bet365 streamar matchen.

Ett intressant möte i turkiska Super Lig mellan ligatolvan Antalyaspor från semesterparadiset Antalya i syd och fjärdeplacerade Sivasspor från industri- och jordbruksstaden Sivas i centrala Turkiet.

Även om det skiljer åtta placeringar och 22 poäng till Sivasspor fördel i tabellen tycker jag ändå att det är två ganska likvärdiga och jämna lag. Särskilt i det här läget då Sivasspor har stora problem med skador och avstängningar. I det här läget och sett till tillgängliga spelare bedömer jag till och med Antalyaspor som bättre.

Antalyaspor började säsongen uselt, särskilt på hemmaplan, men har ryckt upp sig på slutet och är nu obesegrade i de fem senaste ligamatcherna. Två segrar och tre oavgjorda. Spelmässigt har det sett mycket bättre ut och Antalyaspor känns som ett lag som är kraftigt på gång. Något som är ett måste då de är inblandade i en mycket jämn bottenstrid och är ett av många lag som riskerar nedflyttning.

Sivasspor har helt ok form. Två segrar, två oavgjorda och en förlust i de fem senaste ligamatcherna. De har så här långt gjort en mycket fin säsong. Inför det här mötet har man dock stora problem då man saknar hela sex stycken spelare på grund av skada. Utöver det har man duktige och viktige brassen Fernando avstängd i det här mötet. Fernando som är utlånad från Porto är ett tungt avbräck.

Då Antalyaspor inte har några större problem med skador och avstängningar, endast en spelare på skadelistan, och har en formkurva som pekar uppåt tror jag mycket på dem i det här mötet. Dessutom till väldigt intressanta odds. Jag väljer att spela lite med hängslen och livrem. Hemmalaget med asian handicap 0. Vilket innebär insatsen tillbaka vid oavgjort.

Speltips Antalyaspor v Sivasspor:
Antalyaspor med asian handicap 0 – odds 2.25 hos bet365

Preliminära startelvor:
Antalyaspor: Boffin – Sangare – Celustka – Sari – Kudryashov – N’dinga – Minervino – Ribeiro – Özmert – Podolski – Jahovic

Sivasspor: Samassa – Ciftci – Osmanpasa – Appindangoye – Goiano – Arslan – Aksoy – Kilinc – Hakan – Öztekin – Yatabare

bet365 livestreamar alla matcher i turkiska Super Lig.

This is the stats tab
This is the post tip