bet365 livestreamar matchen.

Bronsmatchen i sydamerikanska Copa America i Brasilien spelas mellan Argentina och Chile, där marknaden har Argentina som en favorit till strax under dubbla pengar. Argentina är det bättre laget som ska vara favoriter till seger, men Chile har en fantastisk historik i mästerskapet, som de har vunnit två gånger på sistone. Framför allt är jag mest imponerad av Chiles offensiv. Även Argentina har en sylvass offensiv så jag räknar med att vi ska få en avslappnad match där båda lag gör mål.

Argentina blev utslagna i semifinalen med 2 - 0 av värdsnationen Brasilien, som ännu inte har släppt in något spelmål. Det i sig är imponerande. Att Argentina däremot släppte in mål är inget som förvånar någon. Backlinjen med Nicolas Tagliafico, Nicolas Otamendi, German Pezzella och Juan Foyth skrämmer inte direkt slag i någon motståndare. Argentina har lyckats hålla nollan mot Qatar och Venezuela men släppt in mål mot samtliga bättre nationer, som Colombia, Paraguay och Brasilien.

Det kommer Argentina även att göra mål Chile, som har en sylvass offensiv.

Det blev en besvikelse för chilenarna när de åkte ur semifinalen mot Peru med 0 - 3. Peru hade 3 skott på mål och gjorde mål på samtliga. Chile hade 8 skott på mål, 9 skott utanför och 63 % bollinnehav - men bollen gick bara inte i mål. Chile kommer med tre anfallare även i matchen mot Argentina och då kommer det att lossna. Dels för att Argentinas försvar inte håller någon vidare standard men också för att Chile har haft stolpe ut och mål borde ha kommit redan mot Peru.

Chile är helt enkelt för starka för att gå fyra matcher utan något mål framåt. Det har varit en måltorka för Chile på sistone, med tre matcher utan spelmål, men chanserna och lägen har verkligen inte uteblivit på något sätt alls. Toppanfallaren Eduardo Vargas missade straff senast. Chile kommer revanschsugna till bronsmatchen och ska ha goda chanser att göra mål på Argentinas försvar. Argentina vill också avsluta mästerskapet på ett snyggt sätt och har alla offensiva kvalitéer som behövs för att näta.

Marknaden erbjuder 1,80 på att båda lag gör mål i matchen och det spelar jag på.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Argentina:
Franco Armani, Nicolas Tagliafico, Nicolas Otamendi, German Pezzella, Juan Foyth, Giovani Lo Celso, Leandro Daniel Paredes, Rodrigo De Paul, Sergio Aguero, Paulo Dybala & Lionel Messi.

Bekräftad startelva - Chile:
Gabriel Arias, Gonzalo Jara, Gary Medel, Paulo Diaz, Jean Beausejour, Arturo Vidal, Erick Pulgar, Charles Aranguiz, Mauricio Isla, Eduardo Vargas & Alexis Sanchez.
---

This is the stats tab
This is the post tip