SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På La Bombonera i Buenos Aires inleder Argentina sitt kval till VM 2022, som för övrigt fortfarande är planerat i Qatar, när Ecuador gästar dem i första omgången. Det är klasskillnad mellan spelarna där Argentina har en startspelare på varje position, i någon europeisk storlag, medan Ecuador har sin största stjärna i Osasuna, i Spanien. De övriga Ecuador spelarna spelar i lägre rankade ligor. Med hemmaplansfördelen ska Argentina fortsätta på vinnarspåret och ta en viktig seger - med stora siffror.

Under Lionel Scaloni som förbundskapten har det gått väldigt bra för Argentina. För Ecuador har det däremot gått trögt. Förbundet har anställt Gustav Alfaro, som har tagit över Ecuador från och med i år, med uppgiften att vända den dåliga formen.

Senast Argentina och Ecuador möttes blev det kross i en vänskapsmatch med hela 6 - 1, i oktober 2019. Till denna match har Lionel Scaloni tagit ut en stark 28 man trupp med spelare från de fem bästa europeiska ligorna. De som sticker ut mest är så klart anfallarna, med lagkaptenen Lionel Messi ihop med Lautaro Martinez och Atalantas lagkapten Alejandro Gomez.

Gustav Alfaro i Ecuador har inga större avbräck med skador eller frånvaro. Deras anfallsspel bärs också av tre spelare där Enner Valencia som spelar i mitten, Romario Ibarra på vänstersidan och Renato Ibarra som högeryttern. Men dessa tre är hästlängder ifrån Argentinas kvalité på anfallare, för att inte tala om att Argentina också har en bättre målvakt och bättre försvar.

I slutändan är det Argentinas trio på topp som är den stora skillnaden, även om Argentina har grymma mittfältare också. Jag kan inte annat än se Argentina vinna sin första kvalmatch. I mitt tycke, med de spelarna som finns i truppen, bör vinsten bli stor mot ett landslag som Ecuador. Därmed lägger jag ett spel till dubbla pengar på att Argentina vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Argentina - Ecuador:
1 asian hcp -1,5 (samma som Argentina -1,5 mål) - odds 1.98 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Livescore.com - Argentina:
Emiliano Martínez, Gonzalo Montiel, Nicolás Otamendi, Lucas Martínez, Nicolás Tagliafico, Rodrigo de Paul, Leandro Paredes, Giovani Lo Celso, Leo Messi, Papu Gómez & Lautaro Martínez.

Preliminär startelva från Livescore.com - Ecuador:
Alexander Domínguez, Ayrton Preciado, Xavier Arreaga, Felix Torres Caicedo, Pervis Estupiñán, Ángel Mena, Jhegson Méndez, Alan Franco, Renato Ibarra, Enner Valencia & Romario Ibarra.
---

This is the stats tab
This is the post tip