Mitt spel: Över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365  



Argentina åkte på en rejäl snyting i premiären mot Saudiarabien, där man förlorade med 2-1 och nu är piskade att vinna sina två resterande matcher i gruppen.

Till en början tyckte jag Argentina såg rätt bra ut. Hade Lautaro Martinez 2-0 mål stått tror jag siffrorna hade kunnat blivit stora i Argentinas favör. Nu klappade man istället igenom fullständigt, och behöver tre poäng mot Mexiko för att inte åka på ett av historiens största fiaskon i Lionel Messis sista VM.

Det blir spännande att se om Argentinas förbundskapten Scaloni ruskar om i elvan ordentligt, eller om i princip samma spelare får chansen att rätta till det fiasko man skapade senast.

Mexiko lyckades knipa en poäng i sin premiär mot Polen efter att målvakten Ochoa lyckats rädda Robert Lewandowskis straff efter knappa timmen. Ser man till siffrorna skapade dock Mexiko ett bättre xG än Polen (borträcknat straffen som pumpar upp Polens xG rejält).

Känslan var också att Mexiko var det bättre laget spelmässigt och mycket väl kan straffa Argentina i sitt snabba kontringsspel. Detta i kombination med Argentinas fasansfulla kvalité och spets framåt tror jag vi kan få se en målrik historia.

Argentina hade mycket på en vanlig dag gjort 3-4 mål mot Saudiarabien sett till chanserna man skapade. Jag har också väldigt svårt att se Lionel Messi tillåta ett uttåg redan i gruppen i sitt sista mästerskap.

Jag väljer dock inte sida här. Mitt spel blir i stället över 2,5 mål hos bet365 till 1.90. Den linan kan, om det behövs, Argentina lösa själva. Men mål av Mexiko ser jag också i periferin!

—-
Förväntad startelva Argentina:
Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico - De Paul, Paredes - Di Maria, Gomez, Messi - Martinez

Förväntad startelva Mexiko:
Ochoa - Gallardo, Montes, Moreno, Sánchez - Guardado, Álvarez, Herrera - Vega, Jiménez, Lozano.

VM-TV: Melker Oliver och Ulrik spelar en VM dubbel!





This is the stats tab
This is the post tip