Botten mot toppen ställs mot varandra natten till torsdag då Arizona och Edmonton ska göra upp, och här ska gästerna vara numret större än hemmalaget.

Arizona har varit väldigt svaga inledningsvis denna säsongen då man ligger sist i conference, och man har bara spelat in 10 poäng på 19 matcher.
På slutet har man tagit poäng i fyra raka matcher samtidigt som man vunnit tre av dessa, så det är helt klart ett fall framåt för laget.

Det tar dock inte bort det faktum att laget håller en väldigt medioker nivå, något som även tabelläget visar.
Det finns även tunga skador i laget då bland annat spelare som Schmaltz och Fischer saknas samtidigt som Strålman är tveksam, så truppläget är allt annat bra, och man bör få det väldigt tufft i matchen.

Edmonton kommer från en 4-1 förlust borta mot Dallas, och det är på förhand en tuff match. Man var dock det sämre laget i matchen samtidigt som McDavid klev av isen utan poäng, så hemmalaget stod för en bra match.

Man har dock överlag gjort en bra inledning på säsongen då man ligger på en andraplats i conferencen, och det har blivit segrar i 13 av 18 matcher.
Truppen har även extremt bra spets i Draisaitl och McDavid som ligger etta respektive tvåa i den totala poängligan, och mot ett klart sämre Arizona bör man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret igen.
Saknas gör bland annat Koekkoek, Nurse och Shore.

Arizona är ett av ligans svagaste lag och trots att man ryckt upp sig på slutet så tror jag att man får det oerhört tufft mot ett riktigt bra Edmonton, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Wedgewood (Confirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip