Finland imponerade i Nations League och höll ihop det - trots förlust - mot Italien i veckan. Nu går man för seger.

Italien - Finland 2-0
Bosnien - Armenien 2-1

Förutom Blåvitts André Calisir och en viss Mkhitaryan är det inte överdrivet många namn man hört talas om i Armeniens landslag. Laget föll i kvalets första omgång nu i veckan då Bosnien tog hem poängen (2-1). I Nations League var Armenien i den lägst rankade gruppen (D) och slutade där tvåa i gruppen före Gibraltar och Liechtenstien men efter Makedonien som vann fem pinnar före Armenien. Finland vann i sin tur grupp C i sin grupp före Ungern, Grekland och Estland. Mycket starkt jobbat.

I landslaget finns en hel del spelare vi känner igen från allsvensk fotboll. Dessutom en anfallare av rätt bra klass i Norwich Teemu Pukki. Den förre Bröndbyspelaren levererar på den nivån som en farlig boxspelare. I kvalets grupp E finns annars Bosnien, Grekland, Italien och Liechtenstein att kampera mot. Och med tanke på Finlands Nations League så känns en andraplats inte omöjlig i det långa loppet. Man har en rätt bra upplaga av landslaget och är samspelta. Det kan räcka ganska långt men då behövs tre poäng en kväll som denna borta mot Armenien.

Förbundskaptenen har pratat om ett par ändringar och det lär bli ett mer offensivt balanserat lag än mot Italien senast.

Finlands elva mot Italien (5-3-2):

Hradecky - Granlund, Toivio, Arajuuri, Väisänen, Pirinen - Lod, Kamara, Sparv - Pukki, Hämäläinen

SPELTIPS
Jag tror Finland grejar det. Rak tvåa tas till 2.40 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip